RECKLI

Átalános információ

A Reckli német székhelyű multinacionális cég a világon piacvezető a látszóbeton felületek kialakításához kifejlesztett elasztikus poliuretán matricák gyártásában.

Formliners (Betonmatricák)

A Reckli elasztikus betonmatricái a látszóbeton felületek kialakításánál a minőség és gazdaságosság tökéletes példái. A lehető legteljesebb szabadságot adnak a tervezőknek, építészeknek a kívánt betonfelületek megálmodásában. A Reckli több, mint 50 éve használja látszóbeton felületek kialakításához elasztikus poliuretán betonmatricáit, az évtizedek során több millió négyzetméter referenciát felhalmozva. Portfóliónk több, mint 200 különböző alap design-t tartalmaz, melyeket oldalunkon is megtekinthet. Betonmatricáinkat igény szerinti méretben és felhasználhatósággal (10-szer, 50-szer, 100-szor kizsaluzható) forgalmazzuk. A széles termékskála mellett lehetőség van egyedi struktúra (egyedi betonmatrica) megtervezésére is a tervező/megrendelő saját elképzelése alapján.

Reckli Surface Protection Systems (Reckli betonfelület-védő rendszerek)

A Reckli felületvédő rendszerei megvédik a beton a nedvességtől, az időjárás viszontagságaitól, kémiai vegyületektől.

Reckli Anti-Graffitisystem

A Reckli Anti-Graffitisystem hosszútávú megoldás a beton védelmére. A friss beton előkezelésével könnyedén eltávolíthatóhatóvá válik a későbbi rongálás/firkálás.

Segédeszközök

A legminőségibb látszóbeton felületek eléréséhez a Reckli minden segítséget megad a formaleválasztóktól a betonmatrica zsaluzatba rögzítésékor használt epoxi ragasztón át, a speciális tisztítószerekig.